
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد که در گردهمایی شهرداران و دهیاران کاشان و آران و بیدگل در دانشگاه آزاد کاشان سخن می گفت، افزود: حال که یک میلیارد دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای بازآفرینی شهری […]
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، مهدی جمالی نژاد که در گردهمایی شهرداران و دهیاران کاشان و آران و بیدگل در دانشگاه آزاد کاشان سخن می گفت، افزود: حال که یک میلیارد دلار از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای بازآفرینی شهری اختصاص یافته، امیدوارم بحث بازآفرینی در شهرهایی که بافت های تاریخی و بافتهای فرسوده دارند، جدی گرفته شود.
وی اضافه کرد: این موضوع در سطح دولت در حال پیگیری است و امیدوارم این دغدغه مسئولان در مرکز به شهرهای کشور هم تسری پیدا کند و شهرداران با ارائه طرح های بازآفرینی بتوانند این اعتبارات را جذب کنند.
جمالی نژاد با اشاره به مشکلات کاری حوزه شهرداری ها و دهیاری ها از پیگیری برای رفع برخی مشکلات با همکاری و تعامل با مجلس و سایر دستگاه ها خبر داد و در ادامه تاکید نمود: با توجه به محدودیتهای مالی دولت، شهرداران و دهیاران باید در تفکر اداره شهر و روستا با اتکا به کمک های دولتی تجدید نظر نمایند زیرا با ادامه این تفکر نمی توان به انتظارات مردم پاسخ داد و زیرساختهای شهری و روستایی را توسعه داد.
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور خطاب به شهرداران و دهیاران حاضر در جلسه گفت: باید مزیتهای منطقه سکونت خود را شناسایی و در خصوص تولید درآمد از آنها برنامه ریزی های لازم را انجام دهید و در عین حال از ظرفیت سرمایه گذاران و بخش خصوصی هم بهره ببرید.
وی با توجه ویژگی های منحصر بفرد شهرها و روستاهای کویری منطقه کاشان و آران و بیدگل و وجود تمدن کهن و بافت تاریخی ارزشمند این مناطق گفت: یکی از محورهای عمده برای ایجاد درآمد در این منطقه، توسعه زیرساختهای گردشگری شهری و روستایی و تلاش برای معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی به منظور افزایش جذب گردشگر است.
وی اضافه کرد: رسالت جدیدی که در کشور برای ایجاد درآمد و اشتغالزایی دنبال می شود سوق دادن شهرها و روستاها به حوزه گردشگری است که در این خصوص کمک هایی به شهرداری ها و دهیاری های واجد شراط اعطاء می نماییم.
وی همچنین در خصوص آماده سازی و توسعه زیرساختهای مرزهای اربعین گفت: با همت و تلاش مجموعه دست اندرکاران امر در استانهای مرزی اقدامات به سرعت در حال پیشرفت است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه قیر لازم برای آماده سازی جاده های مواصلاتی منتهی به مرزهای اربعین تامین شد و جاده ها آماده تردد است.
جمالی نژاد اضافه کرد: هم اکنون ۸۰ درصد زیرساختهای مرزهای اربعین آماده است و تلاش می کنیم در اربعین سال آینده ۱۰۰ درصد زیرساختها برای رفاه زائران آماده باشد و سعی می کنیم نقایص موجود در اولین فرصت آماده باشد.
شایان ذکر است در این گردهمایی، دکتر ساداتی نژاد نماینده مردم در مجلس، جمعی از فرمانداران و شهرداران و نمایندگان دهیاران کاشان و آران و بیدگل؛ مسائل، مشکلات و پیشنهادهای خود برای پیشرفت و توسعه عمرانی شهرها و روستاها را بیان نمودند. جندقیان معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور هم آخرین برنامه ها در خصوص حمایت از دهیاری ها را اعلام کرد.